Is het tijd om voor een elektrische bedrijfswagen te kiezen? Na de stijging van de brandstofprijzen en de opwarming van de aarde, is elektrisch het voor de hand liggende antwoord! Maar welke elektrische bestelwagen moet ik kiezen? BusinBedrijf heeft het antwoord.
Welke brandstof moet ik gebruiken voor mijn bestelwagen?
Er zijn zoveel verschillende opties bij benzinestations. Welke brandstof moet ik gebruiken? Is er een verschil tussen E10 en E5? Er is ook E85. Wat zijn de verschillen?
BusinBedrijf viert feest, we bestaan 10 jaar! We zijn net als CEO Mark van den Born super trots op deze mijlpaal. Samen kijken we terug op de eerste 10 jaar van BusinBedrijf.
Heeft u de nieuwe futuristische Volkswagen ID.Buzz al gezien? Lees hier alles over wat je in 2022 op het gebied van nieuwe camionettes kan verwachten.
De bedrijfswagens van 2022 zijn bekend. Wie zijn er met de prijzen van door gegaan? We hebben de resultaten van een Nederlandse en een wereldwijde verkiezing. Wie is er met de prijzen aan de haal gegaan en vooral waarom, wat maakt deze bedrijfswagens de winnaars van het jaar?
Bescherm de stoelen van uw bedrijfswagen tegen slijtage | Upgrade van de stoelen die oud of beschadigd zijn | Geeft meteen een professionele uitstraling
Is de aanschaf van een vloerladesysteem de moeite waard? Wij denken van wel! Lees snel verder en kom alles te weten over de voordelen en de afwegingen tussen een kastinrichting of een vloerladesysteem voor uw bedrijfswagen.
Sidebars, u ziet ze op bedrijfswagens door het hele land. Maar waarom zou u eigenlijk sidebars aanschaffen?
Er zijn veel soorten ventilatiesystemen voor bedrijfswagens. U vraagt zich misschien af welke voor u de juiste is. Uw bestelwagen goed ventileren is belangrijk om meerdere redenen.

De informatie in deze blog kan helpen bij het nemen van een beslissing. 
Bij het kopen van een bestelwagen is het erg belangrijk om de afmetingen van uw voertuig te kennen. Voertuigafmetingen kunnen echter iets moeilijker te begrijpen zijn dan standaard afmetingen. De afmetingen van bestelwagens worden altijd vermeld met een bepaalde L en H, dus lengte en hoogte, bijvoorbeeld L2H1 (lengte 2, hoogte 1).
Uw bestelbus is uw dagelijkse werkplaats en een nette en goed ingerichte werkplaats draagt bij aan het succes van elk bedrijf.
U kunt natuurlijk niet optimaal functioneren als alles om u heen een rommel is. Het kan daarom gunstig zijn om een kast te installeren als bus inrichting. U hebt hier vervolgens elke dag voordeel van.
De diefstal van uw bestelwagen kan voor veel schade zorgen. Vooral als uw bestelwagen de belangrijkste bron van inkomen is. Bovendien kunt u waardevolle spullen en belangrijke documenten kwijtraken als iemand inbreekt in uw bestelwagen. U kunt niet altijd op uw hoede zijn.De enige optie is dus om het zo diefstal bestendig mogelijk te maken. Lees onze nieuwe blog om meer te weten te komen over hoe uw bestelwagen het beste beschermd is tegen diefstal.
Betimmering in uw laadruimte, ter bescherming van uw bestelbus en lading. Hier leest u alles wat u moet weten over laadvloeren, wand- en plafondbetimmering, wielkast ombouw en complete pakketten. De verschillende pakketten met bijbehorende voor- en nadelen komen ook naar voren.
In dit artikel geven we je 5 tips waar je op moet letten bij het kopen van je dakdragers. Elk van deze tips gaat over belangrijke aspecten, dus lees ze van begin tot eind.
Door materialen op het dak te vervoeren maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van de laadruimte van je bus. In deze blog maken we je wegwijs in de wereld van daktransport, en aan de hand van een paar simpele vragen weet je direct of je een imperiaal nodig hebt of genoeg hebt aan dakdragers.
1 van 2