De zwarte doos maakt zijn intrede in de auto. Groot nieuws, maar wat houdt het precies in? Daarnaast kijken we naar nieuwe regels die worden gesteld aan voertuigen - allemaal gericht op onze veiligheid.
Deurladders in alle maten en materialen, boren of niet boren in de achterdeuren, wat is nou de beste keuze? Welke deurladder is het meest geschikt voor mijn bedrijfswagen? BusinBedrijf heeft de antwoorden, lees snel verder.
at heeft u nodig voor een propere bedrijfswagen? Veel chauffeurs staan vaak voor de vraag of hun bedrijfswagen wel alles heeft wat nodig is om hun dagelijkse werk uit te voeren, en vooral om dat veilig en opgeruimd te doen.
De zomer komt eraan! Welke producten moet u kopen in de hitte? Wat zijn de zomer benodigdheden? Hier zijn onze top 5 zomer essentials!
Een nieuwe of gebruikte bestelwagen kopen? Welke uitrusting heeft u absoluut nodig voor uw nieuwe bestelwagen? Onze top 5 must-haves!
Is het tijd om voor een elektrische bedrijfswagen te kiezen? Na de stijging van de brandstofprijzen en de opwarming van de aarde, is elektrisch het voor de hand liggende antwoord! Maar welke elektrische bestelwagen moet ik kiezen? BusinBedrijf heeft het antwoord.
Welke brandstof moet ik gebruiken voor mijn bestelwagen?
Er zijn zoveel verschillende opties bij benzinestations. Welke brandstof moet ik gebruiken? Is er een verschil tussen E10 en E5? Er is ook E85. Wat zijn de verschillen?
BusinBedrijf viert feest, we bestaan 10 jaar! We zijn net als CEO Mark van den Born super trots op deze mijlpaal. Samen kijken we terug op de eerste 10 jaar van BusinBedrijf.
Heeft u de nieuwe futuristische Volkswagen ID.Buzz al gezien? Lees hier alles over wat je in 2022 op het gebied van nieuwe camionettes kan verwachten.
De bedrijfswagens van 2022 zijn bekend. Wie zijn er met de prijzen van door gegaan? We hebben de resultaten van een Nederlandse en een wereldwijde verkiezing. Wie is er met de prijzen aan de haal gegaan en vooral waarom, wat maakt deze bedrijfswagens de winnaars van het jaar?
Bescherm de stoelen van uw bedrijfswagen tegen slijtage | Upgrade van de stoelen die oud of beschadigd zijn | Geeft meteen een professionele uitstraling
Is de aanschaf van een vloerladesysteem de moeite waard? Wij denken van wel! Lees snel verder en kom alles te weten over de voordelen en de afwegingen tussen een kastinrichting of een vloerladesysteem voor uw bedrijfswagen.
Sidebars, u ziet ze op bedrijfswagens door het hele land. Maar waarom zou u eigenlijk sidebars aanschaffen?
Er zijn veel soorten ventilatiesystemen voor bedrijfswagens. U vraagt zich misschien af welke voor u de juiste is. Uw bestelwagen goed ventileren is belangrijk om meerdere redenen.

De informatie in deze blog kan helpen bij het nemen van een beslissing. 
Bij het kopen van een bestelwagen is het erg belangrijk om de afmetingen van uw voertuig te kennen. Voertuigafmetingen kunnen echter iets moeilijker te begrijpen zijn dan standaard afmetingen. De afmetingen van bestelwagens worden altijd vermeld met een bepaalde L en H, dus lengte en hoogte, bijvoorbeeld L2H1 (lengte 2, hoogte 1).
1 van 2