Er zijn veel soorten ventilatiesystemen voor bedrijfswagens. U vraagt zich misschien af welke voor u de juiste is. Uw bestelwagen goed ventileren is belangrijk om meerdere redenen.

De informatie in deze blog kan helpen bij het nemen van een beslissing. 
Bij het kopen van een bestelwagen is het erg belangrijk om de afmetingen van uw voertuig te kennen. Voertuigafmetingen kunnen echter iets moeilijker te begrijpen zijn dan standaard afmetingen. De afmetingen van bestelwagens worden altijd vermeld met een bepaalde L en H, dus lengte en hoogte, bijvoorbeeld L2H1 (lengte 2, hoogte 1).
Uw bestelbus is uw dagelijkse werkplaats en een nette en goed ingerichte werkplaats draagt bij aan het succes van elk bedrijf.
U kunt natuurlijk niet optimaal functioneren als alles om u heen een rommel is. Het kan daarom gunstig zijn om een kast te installeren als bus inrichting. U hebt hier vervolgens elke dag voordeel van.
De diefstal van uw bestelwagen kan voor veel schade zorgen. Vooral als uw bestelwagen de belangrijkste bron van inkomen is. Bovendien kunt u waardevolle spullen en belangrijke documenten kwijtraken als iemand inbreekt in uw bestelwagen. U kunt niet altijd op uw hoede zijn.De enige optie is dus om het zo diefstal bestendig mogelijk te maken. Lees onze nieuwe blog om meer te weten te komen over hoe uw bestelwagen het beste beschermd is tegen diefstal.
Betimmering in uw laadruimte, ter bescherming van uw bestelbus en lading. Hier leest u alles wat u moet weten over laadvloeren, wand- en plafondbetimmering, wielkast ombouw en complete pakketten. De verschillende pakketten met bijbehorende voor- en nadelen komen ook naar voren.
In dit artikel geven we je 5 tips waar je op moet letten bij het kopen van je dakdragers. Elk van deze tips gaat over belangrijke aspecten, dus lees ze van begin tot eind.
Door materialen op het dak te vervoeren maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van de laadruimte van je bus. In deze blog maken we je wegwijs in de wereld van daktransport, en aan de hand van een paar simpele vragen weet je direct of je een imperiaal nodig hebt of genoeg hebt aan dakdragers.
De inrichting van je bus is belangrijk voor jou als professional. Door je laadruimte goed in te richten, kun je gemakkelijk bij je materiaal. Zo werk je dus op een efficiënte manier. Dat is prettig voor jezelf, maar het laat ook een professionele indruk achter bij je klant. Jouw bedrijfswagen is immers ook je visitekaartje!