Tussenschot zonder ruit Nissan NV250
384,- excl. BTW 464,64 incl. BTW
Tussenwand zonder ruit Nissan NV250

Tussenschot zonder ruit Nissan NV250

 • R3.K111.2-nissan-nv250
 • 384,- excl. BTW 464,64 incl. BTW

  test

  Levertijd maximaal 8 werkdagen

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  Het tussenschot is op maat gemaakt voor uw Nissan NV250 uit hoogwaardig polyester. Het tussenschot is zo ontworpen dat de originele stoelpositie behouden blijft. De extra diepte in het tussenschot geeft u meer zitcomfort en de bekleding aan de cabinezijde zorgt voor extra geluidsreducering. Het product voldoet aan alle wettelijke eisen en verkrijgt hierdoor de CE-markering.

  Optimale bescherming en comfort

  Door het installeren van een tussenschot verhoogt u de veiligheid van uzelf en die van uw bijrijder. Het tussenschot is voorzien van geluidsisolerende bekleding aan de cabinezijde. Door uw Nissan NV250 uit te rusten met een tussenschot creëert u twee afzonderlijke compartimenten, hierdoor is de temperatuur in de cabine sneller en beter te regelen en voorkomt het tussenschot dat materiaal en gereedschap in de cabine terecht komt.

  Binnen 120 minuten geïnstalleerd

  Het tussenschot krijgt u in één stuk thuis geleverd. Het tussenschot kan snel en eenvoudig bevestigt worden met de meegeleverde plaatschroeven. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Technische specificaties

  Model: Zonder ruit
  Overig: Certificering: ISO 27956-2009
  Terug naar boven