Aluminium bagagedragers Citroen Jumpy 2016+
vanaf 114,- excl. BTW 137,94 incl. BTW
Aluminium dakdragers Citroen Jumpy 2016+

Aluminium bagagedragers Citroen Jumpy 2016+

 • C21.15-citroen-jumpy
 • Kies je aantal dakdragers:

  Lengte voertuig:

  vanaf 114,- excl. BTW 137,94 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  • Lichtgewicht aluminium bagagedragers voor de Citroen Jumpy 2016+
  • Set van 2, 3 of 4 dwarsliggers, 80 kg. draagvermogen per ligger
  • Aerodynamisch design, 60% minder windruis
  • Inclusief twee gratis sets ladingstops, gemakkelijk lading vastzetten
  • Gratis verzending

  Hoge kwaliteit, praktisch in gebruik

  De bagagedragers zijn sterk, licht in gewicht en geproduceerd van geanodiseerd aluminium. Door het anodiseren is er een beschermlaag aangebracht, die zorgt dat de bagagedrager lang mooi blijft en geen oxidatie vertoont. De kunststof eindkapjes en ladingstops zijn uv-bestendig. Hierdoor is de bagagedrager bestand tegen alle weersomstandigheden en uiterst duurzaam. De bagagedragers worden gemonteerd op de bestaande bevestigingspunten van uw Citroen Jumpy 2016+ en hebben een draagvermogen van 80 kg per drager. Met drie bagagedragers kan u dus tot 240 kg op het dak transporteren.

  Aerodynamisch design, extra laadcapaciteit

  Door het vlakke aerodynamisch design wordt windruis gereduceerd tot meer dan ± 60 % ten opzichte van de concurrentie. De bagagedragers verhogen het laadvermogen van uw Citroen Jumpy 2016+ en maken het makkelijk om ladders en lang materiaal te vervoeren.

  Gratis ladingstops ter waarde van €50,00

  Bij de aankoop van deze bagagedragers krijgt u twee sets ladingstops cadeau ter waarde van € 50,00. Met dit cadeau kan u veilig en eenvoudig lading vastzetten. Wilt u de lading nog veiliger en sneller vastzetten? Bekijk dan de spanband en ratelgesp en de ladderklemmen.

  Binnen 30 minuten geïnstalleerd

  U krijgt de bagagedrager in één pakket thuis geleverd inclusief montagemateriaal. De bagagedrager is eenvoudig te monteren op de bestaande bevestigingspunten van uw Citroen Jumpy 2016+. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.


  Voordelen

  Onze dakdragers zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Onze dakdragers zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.
  Het aerodynamische design zorgt ervoor dat je geen last hebt van windruis Het aerodynamische design zorgt ervoor dat je geen last hebt van windruis
  De dakdragers worden geleverd met 2 sets ladingstops. Hiermee zet je gemakkelijk je lading vast! De dakdragers worden geleverd met 2 sets ladingstops. Hiermee zet je gemakkelijk je lading vast!

  Technische specificaties

  Materiaal: Aluminium
  Montagetijd: 30 minuten
  Montage set: Montagemateriaal inbegrepen
  Montagehandleiding: Montagehandleiding inbegrepen
  Maximaal draagvolume: 80 kg. per dakdrager
  Diepte: 30 mm
  Breedte: 60 mm
  Lengte: 1400 mm
  Terug naar boven