Lat-wand bekleding en deurpanelen Nissan Primastar 2001-2014
vanaf 364,- excl. BTW 440,44 incl. BTW

Lat-wand bekleding en deurpanelen Nissan Primastar 2001-2014

 • C3.HH.238-nissan-primastar
 • Kies je uitvoering:

  Lengte voertuig:

  Kies je kleur:

  vanaf 364,- excl. BTW 440,44 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  De eigenschappen van lat-wand bus bekleding

  • 19 mm sterk vurenhout en 5.5 mm hechthout bekleding met een transparante coating
  • Digitaal ingemeten en CNC gefreesd, nauwkeurige pasvorm
  • Montagemateriaal en handleiding inbegrepen
  • Montage met popnageltang en schroefmachine
  • Pakket met wandbekleding en deurpanelen
  • Eenvoudig te installeren binnen 60 minuten

  Bescherm de laadruimte van uw Nissan Primastar met deze lat-wand bekleding en deurpanelen

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  Van uw nieuwe Nissan Primastar wilt u natuurlijk zo lang mogelijk gebruik maken. Door vallende of schuivende lading kan het zijn dat de zijwanden, schuifdeur en achterdeuren beschadigd raken. Dit zijn dure schades om te laten repareren. Daarnaast geeft een laadruimte vol krassen en deuken een onprofessionele uitstraling. Dit kunt u gemakkelijk voorkomen door de laadruimte te voorzien van lat-wand bekleding. Het beschermt de laadruimte en het ziet er strak uit.

  Met de lat-wand bekleding combineert u de goede eigenschappen van beide vormen van bescherming. Enerzijds beschermt de hechthout bekleding uw Nissan Primastar optimaal. Anderzijds heeft u nog steeds de mogelijkheid de lading vast te zetten dankzij de lat om lat bekleding.

  De hechthout bekleding bestaat uit 100% FSC gecertificeerd berkenhout met een dikte van 5.5 mm. Het berkenhout is vochtbestendig door de watervaste verlijming. De lat om lat bekleding bestaat uit vurenhout latten met een dikte van 19 mm en een hoogte van 93 mm. Het vurenhout is licht, sterk, elastisch en bijzonder duurzaam. De bekleding is op maat gemaakt voor uw Nissan Primastar.

  De inhoud van het lat-wand bekleding pakket

  In het lat-wand bekleding pakket voor uw Nissan Primastar zit alles wat u nodig heeft voor de zijwanden, schuifdeur(en) en achterdeur(en). Indien van toepassing zijn ook de toppanelen (boven het schuifdeurpaneel en achterdeuren) inbegrepen.

  Dit bus bekleding pakket bestaat uit vurenhouten latten (bovenzijde zijwanden), hechthout bekleding (onderzijde zijwanden) en hechthout bekleding (schuif- en achterdeuren). U kunt bij hechthout bekleding kiezen voor een bruine of grijze kleur. Alle onderdelen zijn digitaal ingemeten en speciaal op maat geproduceerd voor uw Nissan Primastar.

  Let op: bij sommige modellen worden geen panelen geleverd voor de onderzijde van de schuif- en achterdeuren, dit zal altijd vermeld worden.

  Binnen 60 minuten geïnstalleerd

  De lat-wand bus bekleding wordt in meerdere delen thuis geleverd. Voor het monteren van de latten is er onderstaand een instructie video bijgevoegd. Met behulp van voorgeboorde montagepunten kunnen de panelen snel en eenvoudig gemonteerd worden in uw Nissan Primastar. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Let op: er zijn verschillende soorten panelen (inval-, opdek- en kitpanelen). De montage van de panelen kan per model bedrijfswagen verschillen. Mocht u hier meer informatie over willen, neem dan gerust contact met ons op.

  Montage instructie video lat om lat bekleding


  Technische specificaties

  Montagehandleiding: Ja
  Montage set: Ja
  Materiaal: Vurenhout en hechthout

  Montagehandleiding - Hoe te monteren?

  Terug naar boven