Laadruimte bekleding compleet Citroen Jumpy 2007-2016
vanaf 389,- excl. BTW 470,69 incl. BTW

Laadruimte bekleding compleet Citroen Jumpy 2007-2016

 • C1.C.028-citroen-jumpy
 • Kies je uitvoering:

  Lengte voertuig:

  Panelen:

  Kies je laadvloer:

  vanaf 389,- excl. BTW 470,69 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  De eigenschappen van bekleding compleet

  • Laadvloer, wandbekleding en deurpanelen (5.5 mm hechthout met transparante coating)
  • Digitaal ingemeten en CNC gefreesd, nauwkeurige pasvorm
  • 100% FSC gekeurd, duurzaam berkenhout
  • Montagemateriaal en handleiding inbegrepen
  • Eenvoudig te installeren binnen 90 minuten

  Bescherm de laadruimte van uw Citroen Jumpy met deze complete bekleding

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  Van uw nieuwe Citroen Jumpy wilt u natuurlijk zo lang mogelijk gebruik maken. Door vallende of schuivende lading kan het zijn dat de bodem, zijwanden, schuifdeur(en) en achterdeur(en) beschadigd raken. Dit zijn dure schades om te laten repareren. Daarnaast geeft een laadruimte vol krassen en deuken een onprofessionele uitstraling. Dit kunt u gemakkelijk voorkomen door de laadruimte te voorzien van bekleding. Het beschermt de laadruimte en het ziet er strak uit.

  De wandbekleding en deurpanelen bestaan uit 100% FSC gecertificeerd berkenhout met een dikte van 5.5 mm. Het berkenhout is vochtbestendig door de watervaste verlijming. De bekleding is op maat gemaakt voor uw Citroen Jumpy en bestaat uit meerdere lagen waardoor een optimale duurzaamheid en flexibiliteit gecreëerd wordt.

  De laadvloer is op maat gemaakt voor uw Citroen Jumpy. De laadvloer is voorzien van een antislip laag waardoor u veilig en comfortabel in- en uit kunt stappen tijdens alle weersomstandigheden. Een vlakke laadvloer zorgt voor een gebruiksvriendelijk en stevig fundament. Via de voorbereide openingen kunnen sjorogen geplaatst worden om werkmateriaal vast te zetten.

  De inhoud van het hechthout bekleding pakket

  In het hechthout bekleding pakket voor uw Citroen Jumpy zit alles wat u nodig heeft om uw bus zelf te bekleden. De basis is een laadvloer gevolgd door de zijwanden, schuifdeur(en) en achterdeur(en). Indien van toepassing zijn ook de toppanelen (boven het schuifdeurpaneel en achterdeuren) inbegrepen. Alle onderdelen zijn digitaal ingemeten en speciaal op maat geproduceerd voor uw Citroen Jumpy.

  U kunt de hechthout bekleding bestellen in de kleur bruin of grijs. Tevens kunt u kiezen tussen een 9 mm of 12 mm laadvloer. De 12 mm laadvloer is afgewerkt met een aluminium strip bij de instappen. Alle onderdelen zijn digitaal ingemeten en speciaal op maat geproduceerd voor uw Citroen Jumpy.

  Binnen 90 minuten geïnstalleerd

  De bekleding wordt in meerdere delen thuis geleverd. Met behulp van voorgeboorde montagepunten kan de bekleding snel en eenvoudig gemonteerd worden in uw Citroen Jumpy. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Let op: er zijn verschillende soorten panelen (inval-, opdek- en kitpanelen). De montage van de panelen kan per model bedrijfswagen verschillen. Mocht u hier meer informatie over willen, neem dan gerust contact met ons op.

  Voordelen

  Beschermt jouw laadruimte tegen krassen en deuken Beschermt jouw laadruimte tegen krassen en deuken
  Zorgt voor een nette en vlakke wandafwerking van de laadruimte Zorgt voor een nette en vlakke wandafwerking van de laadruimte
  Montage eenvoudig zelf uit te voeren met schroefmachine en kruiskopbitje Montage eenvoudig zelf uit te voeren met schroefmachine en kruiskopbitje
  Inclusief montagemateriaal en handleiding Inclusief montagemateriaal en handleiding
  Perfect op maat voor jouw bus Perfect op maat voor jouw bus
  Terug naar boven