Meroni UFO 2 - Bestelwagen slot
vanaf 130,- excl. BTW 157,30 incl. BTW

Meroni UFO 2 - Bestelwagen slot

 • UFO2-1
 • Kies aantal sloten:

  vanaf 130,- excl. BTW 157,30 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Over de Meroni UFO 2

  • Het slot blijft volledig gemonteerd op de wagen
  • Inclusief 4 sleutels (2 bij een enkel slot)
  • Gegarandeerd & gecertificeerd door TUV / CNPP 
  • Het slot is te gebruiken als Deadlock
  • Geschikt voor elk merk en model bestelwagen
  • Montagehandleidingen onderaan productpagina

   Montagevideo Meroni UFO 2

  Onmisbare beveiliging voor uw bestelwagen

  Meroni UFO 2 bestelwagen slot

  Bij BusinBedrijf begrijpen wij hoe belangrijk uw bus voor u is. Naast een goed werkende en goed ingerichte bus, is ook de beveiliging van uw bus noodzakelijk. Op jaarbasis wordt er in duizenden bestelwagen ingebroken. Om dit bij uw bus te voorkomen, hebben wij ons assortiment ingericht met de beste bestelwagen sloten om jouw bus optimaal te beveiligen tegen inbraak en diefstal.

  Beveiliging

  Geef inbrekers geen kans met de deursloten van slotenfabrikant Meroni. De Meroni UFO heeft de hoogste beveiligingsgraad en is gegarandeerd en gecertificeerd door CNPP en Sold secure. Het veiligheidsslot van Meroni is gemaakt van HRC 52:54 staal waardoor het niet roest. Elk slot bestaat uit twee montageplaatjes die op de bus worden geplaatst. Zodra de bol op de deur zit is uw bestelwagen direct goed afgesloten en beveiligd tegen inbraak. Naast het feit dat de Meroni UFO is gemaakt van massief anti-inbraak materiaal, werkt het door de zichtbare bollen ook als preventiemiddel.

  Extra sleutels bijbestellen tijdens de bestelling en achteraf is mogelijk.

  Deadlock

  De Meroni UFO 2 bestelwagen sloten zijn te gebruiken door middel van het Deadlock principe. Dit houdt in dat de sloten alleen sluiten door gebruik te maken van de sleutel.  Deze variant biedt u de mogelijkheid om het slot zelf te sluiten met de bijbehorende sleutel. Deze variant wordt vooral gebruikt door de werkbussen in de bouw-, installatie- en monteursbedrijven. Hierbij is het vaak niet van belang om de bus continue op slot te hebben. Dit in verband met het in mindere maten openen en sluiten van de deuren. Het voornaamste doel van de deadlock bestelwagen sloten is het beveiligen van de bus in de nacht of op mindere veilige plekken.

  Universeel

  Dit bestelwagen slot is geschikt voor ieder type bestelwagen en heeft maar liefst 250.000 verschillende sleutelcombinaties. Hierdoor is het bijna onmogelijk om het slot te kraken. Door de eenvoudige montage handleiding is een slot prima zelf te installeren.

  Voordelen

  Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap
  Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot
  Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd
  Gratis en snelle verzending Gratis en snelle verzending

  Technische specificaties

  Montagehandleiding: Ja
  Accessoires inbegrepen: Ja
  Materiaal: HRC 52:54 roestvrij staal
  Kleur: Zilvergrijs
  Montage set: Ja
  Type slot: Deadlock
  Terug naar boven