Laadstang aluminium met rubber voet
vanaf 67,- excl. BTW 81,07 incl. BTW

Laadstang aluminium met rubber voet

 • C40.1
 • Lengte:

  vanaf 67,- excl. BTW 81,07 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, praktisch in gebruik

  Met deze aluminium ladingstang met diverse werklengte mogelijkheden zet je eenvoudig goederen vast zodat deze tijdens het transport niet kunnen schuiven. De aluminium ladingstang heeft een diameter van 42 mm, is onbuigzaam en kan indien gewenst ingekort worden. Met het veermechanisme klem je de ladingstang eenvoudig vast tussen twee wanden of de vloer en het dak van je voertuig. Aan beide kanten zijn antislip rubber voeten gemonteerd voor een optimale verdeling van de druk. Je hebt geen vliegtuigrails meer nodig om de stang vast te zetten waardoor de ladingstang op elke gewenste plek in de bestelwagen gebruikt kan worden, zowel horizontaal als verticaal.

  Optimale bescherming en comfort

  Je hebt geen vliegtuigrails nodig voor het plaatsen van deze aluminium ladingstang. Hierdoor kun je de ladingstang in een handomdraai installeren in elke bestelwagen. Door de twee rubber voeten verkrijgt de ladingstang zijn antislip kwaliteiten. De rubber voeten zorgen voor een goede verdeling van de druk, een klemkracht van 130 daN en een blokkeerkracht van 200 daN.

  Binnen 1 minuut geïnstalleerd

  De ladingstang krijg je in één stuk thuis geleverd. De ladingstang is snel en eenvoudig te installeren in maximum één minuut.

  Technische specificaties

  Materiaal: Aluminium
  Kleur: Grijs
  Montagetijd: 1 minuut
  Diameter: 42 mm
  Terug naar boven