Meroni UFO Tempo - Bestelwagen slot (set van 2)
442,- excl. BTW 534,82 incl. BTW

Meroni UFO Tempo - Bestelwagen slot (set van 2)

 • C11.2.1
 • Kies bus:

  442,- excl. BTW 534,82 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Over de Meroni Tempo

  • Kies uw modeltype. Voorboren is niet nodig! Ideaal voor o.a. leasebussen
  • Duurzaam roestvrijstaal
  • Snelle en gratis levering op locatie 
  • Te gebruiken als Deadlock (handmatig sluiten)
  • Standaard 3 sleutels bijgeleverd bij een set van 2

  Onmisbare beveiliging voor uw bestelwagen

  Beschrijving Meroni Tempo

  Bij BusinBedrijf begrijpen wij hoe belangrijk uw bus voor u is. Naast een goed werkende, goed ingerichte bus en goed materiaal is ook de beveiliging van uw bestelwagen deze materialen noodzakelijk. Op jaarbasis wordt er in alleen al in Nederland in duizenden bedrijfswagen ingebroken. Om dit bij uw bus te voorkomen, hebben wij ons assortiment ingericht met de beste bus sloten om uw bedrijfswagen te beveiligen tegen inbraak en diefstal.

  Het Meroni UFO Tempo bus slot is uitermate geschikt voor de leaserijder omdat het voertuig na de leaseperiode zonder schade opgeleverd kan worden.

  Beveiliging

  Het Meroni UFO Tempo bestelwagen slot is een onderdeel van de categorie beveiliging. Elk slot bestaat uit twee montageplaatjes die op de bus worden geplaatst, en een afneembare bol. Door middel van deze bestelwagen sloten beveilig je achter- en/of schuifdeuren. Het veiligheidsslot van Meroni is gemaakt van HRC 52:54 staal waardoor het niet roest. Het is bestand tegen boren en heeft geen openingen waar gereedschap tussen gestoken kan worden.

  Toepasbaar

  Dit veiligheidsslot is geschikt voor de types die aangegeven zijn in het keuzemenu. Let ook op het aangegeven bouwjaar. De UFO Tempo heeft maar liefst 250.000 verschillende sleutelcombinaties. Hierdoor is het bijna onmogelijk om het slot te kraken. De Meroni UFO Tempo is zowel te monteren op de schuif- en achterdeuren van uw bedrijfswagen. De montagebeugels gaan op de bestaande gaten aan de binnenzijde van het slot van de deur. Hierdoor hoef je zelf geen gaten meer te boren.

  Voordelen

  Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap
  Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot
  Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd
  Gratis en snelle verzending Gratis en snelle verzending

  Technische specificaties

  Montagehandleiding: Ja
  Materiaal: RVS
  Accessoires inbegrepen: Ja
  Kleur: Zilver
  Montage set: Ja
  Type slot: Deadlock
  Terug naar boven