Blackstone Combo - Bestelwagen slot
vanaf 147,- excl. BTW 177,87 incl. BTW

Blackstone Combo - Bestelwagen slot

 • C11.1.4
 • Kies aantal sloten:

  Kies je kleur:

  vanaf 147,- excl. BTW 177,87 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Over de Blackstone Combo

  • Slotcertificeringen: CNPP & TÜV
  • Duurzaam roestvrijstaal
  • Inclusief 4 sleutels (2 bij een enkel slot en 6 sleutels bij een set van 3)
  • Slamlock of Deadlock keuze
  • 1 jaar fabrieksgarantie
  • Montagehandleiding en montagemateriaal inbegrepen

  Duurzame keuze voor uw bus

  Beschrijving Blackstone Combo

  Bij BusinBedrijf begrijpen wij hoe belangrijk uw bestelwagen voor je is. Naast een goed werkende, goed ingerichte bus en goed materiaal is ook de beveiliging van uw bus en deze materialen noodzakelijk. Op jaarbasis wordt er alleen al in Nederland in duizenden bestelwagens ingebroken. Om dit bij uw bus te voorkomen, hebben wij ons assortiment ingericht met de beste bestelwagen sloten om uw bus te beveiligen tegen inbraak en diefstal.

  Beveiliging

  Het Blackstone Combo bestelwagen slot is een onderdeel van de categorie beveiliging. Door middel van deze sloten beveiligt u zowel de achter- en/of schuifdeuren van uw bus. Het veiligheidsslot van DAKEN is gemaakt van roestvrij staal waardoor het niet roest en het bestand is tegen boren. Doordat het geen openingen heeft waar gereedschap tussen gestoken kan worden, is het optimaal beveiligd tegen inbraak. Naast het feit dat de Blackstone Combo is gemaakt van massief anti-inbraak materiaal, werkt het door de zichtbare bollen ook ideaal als preventief anti inbraak middel.
  Extra sleutels bijbestellen tijdens de bestelling en achteraf is mogelijk.

  Slamlock of deadlock-functie

  De Blackstone Combo bus sloten zijn te gebruiken door middel van het Slamlock principe. Dit houdt in dat de sloten direct sluiten wanneer de deuren van de bus dichtvallen. Voor het sluiten van de deursloten is dus geen sleutel nodig. Deze variant biedt u de mogelijkheid om uw bestelwagen ten alle tijden te beveiligen tegen inbraak en diefstal. De Slamlock wordt vooral gebruikt door de pakketdiensten. Hierbij is het altijd van belang om de bus op slot te hebben. Dit in verband met het in meerdere malen per dag openen van de laadruimte. Het voornaamste doel van de Slamlock bestelwagen sloten is het ten alle tijden beveiligen van de lading in de bus. Bij het uitschakelen van de Slamlock-functie activeer je de Deadlock functie. Dit houdt in dat het slot handmatig gesloten moet worden.

  Montage

  Zoals alle DAKEN bus sloten is ook het Blackstone Combo bestelwagen slot geschikt voor ieder type bestelwagen. Door de eenvoudige montage handleiding is het monteren vereenvoudigd voor u.

  Voordelen

  Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap
  Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot
  Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd
  Gratis en snelle verzending Gratis en snelle verzending

  Technische specificaties

  Montagehandleiding: Ja
  Materiaal: RVS
  Accessoires inbegrepen: Ja
  Montage set: Ja
  Kleur: Zwart of zilver
  Diepte: 45,5 mm
  Breedte: 108 mm
  Hoogte: 108 mm
  Type slot: Slamlock

  Montagehandleiding - Hoe te monteren?

  Terug naar boven