Wandbetimmering latten volledig Mercedes Sprinter 2018+ L2 | Enkele schuifdeur
171,50 excl. BTW 207,52 incl. BTW
Wandbetimmering latten volledig Mercedes Sprinter 2018+ L2 | Enkele schuifdeur

Wandbetimmering latten volledig Mercedes Sprinter 2018+ L2 | Enkele schuifdeur

 • ZB0124-mercedes-sprinter
 • Uitvoering:

  Kies je aandrijving:

  171,50 excl. BTW 207,52 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Let op: OP = OP, dit artikel gaat uit voorraad en is daarom eenmalig met korting verkrijgbaar.

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  De lat om lat wandbetimmering bestaat uit sterk vurenhout. Het vurenhout heeft een dikte van 19 mm, een hoogte van 93 mm en de lengte is op maat gemaakt voor uw Mercedes Sprinter. Het vurenhout is licht, sterk, elastisch, bijzonder duurzaam en wordt gemonteerd met 4 cm opening waardoor u de mogelijkheid heeft om gereedschap en materiaal snel vast te zetten. De wandbetimmering kan geleverd worden als zelfbouwpakket of reeds geïnstalleerd op de aluminium profielen. De wandbetimmering wordt geleverd als set met linker- en rechterwandpanelen.

  In combinatie met spanbanden

  Voor het snel en eenvoudig vastzetten van uw kostbaar gereedschap en materiaal kunt u gebruik maken van spanbanden. Onze spanband is geproduceerd van hoogwaardig, oranje polyester en heeft een breedte van 25 mm. De spanband is voorzien van twee aluminium haken met een breeksterkte van 1.000 kg. De spanband heeft een sjorcapaciteit van 250 daN en heeft een breeksterkte van 1.200 kg.

  Extra bescherming met schuifdeurpanelen

  De lat om lat wandbetimmering beschermt uw zijwanden maar niet de schuifdeur(en). U kan jw Mercedes Sprinter verder beschermen met onze schuifdeurpanelen. De schuifdeurpanelen bestaan uit 100 % FSC gecertificeerd berkenhout met een dikte van 5,5 mm. Het berkenhout is vochtbestendig door de watervaste verlijming, hierdoor zijn de panelen afwasbaar en bestendig tegen vetten en oliën. De achterdeurpanelen zijn op maat gemaakt voor uw Mercedes Sprinter en bestaan uit meerdere lagen waardoor een optimale sterkte en flexibiliteit gecreëerd wordt. Door deze combinatie zijn de achterdeurpanelen uiterst duurzaam.

  Binnen 60 minuten geïnstalleerd

  De wandbetimmering krijgt u reeds geïnstalleerd of als zelfbouwpakket thuis geleverd. Met behulp van voorgeboorde montagepunten kunt u de wandbetimmering snel en eenvoudig monteren. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.


  Terug naar boven