Uitverkoop - Sortimo kastinrichting
1252,- excl. BTW 1514,92 incl. BTW

Uitverkoop - Sortimo kastinrichting

 • UVKASTVDBORN
 • 1252,- excl. BTW 1514,92 incl. BTW

  test

  Levertijd 3 - 5 werkdagen

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring
  Let op!
  De prijzen in deze categorie zullen per 28-06 worden verhoogd. 
  Profiteer nog snel van de huidige prijzen.
  *1
  *1 Aanbod geldig tot 28.06.2022

  Beschrijving

  In verband met voorraad, is het product eenmalig met een korting verkrijgbaar. LET OP: De bankschroef en perfo achterwand worden niet meegeleverd.

  De eigenschappen van de Sortimo bedrijfswageninrichting

  • Zeer licht qua gewicht, duurzaam en sterk
  • TÜV gecertificeerd
  • Breng eenvoudig ordening, structuur en veiligheid aan in jouw bedrijfswagen
  • Compleet voor geassembleerd

  Doel van Sortimo bus inrichting

  Breng ordening, structuur en veiligheid aan in jouw bedrijfswagen met deze Sortimo bedrijfswageninrichting. Met het goed doordachte design van de Sortimo bedrijfswageninrichting werk je doelgerichter en efficiënter. Dit heeft direct effect op de productiviteit van je dagelijkse werkzaamheden. 

  Efficiëntie op het hoogste niveau

  De winst die behaald wordt met het vereenvoudigen van de werkprocessen betaalt zich snel uit. Het zoeken naar gereedschap in jouw bedrijfswagen is verleden tijd. Ook zorgt de kwaliteit van de Sortimo bedrijfswageninrichting ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je bus inrichting. Jouw taken op een gemiddelde werkdag worden met deze bus inrichting professioneel, veilig en ergonomisch vormgegeven.

  Voordelen

  Perfect op maat voor jouw bus Perfect op maat voor jouw bus
  Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal. Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal.
  De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd! De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd!
  Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten. Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten.

  Technische specificaties

  Brand: all
  Model: all
  Breedte: 1246 mm
  Hoogte: 1018 mm
  Diepte: 485 mm
  Terug naar boven