Transportainer bedrijfswageninrichting Toyota ProAce 2016+ L2/L3 | Rechter- of linkerzijde
1559,- excl. BTW 1886,39 incl. BTW

Transportainer bedrijfswageninrichting Toyota ProAce 2016+ L2/L3 | Rechter- of linkerzijde

 • C7.T.004-toyota-proace
 • 1559,- excl. BTW 1886,39 incl. BTW

  test

  Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  De eigenschappen van de Transportainer bedrijfswageninrichting

  • Breng eenvoudig ordening, structuur en veiligheid aan in uw Toyota ProAce
  • Lichtgewicht geanodiseerd aluminium constructieprofiel
  • Compleet voorgeassembleerd inclusief montageset
  • Laden in hoogte verstelbaar m.b.v. meegeleverde stelset
  • Transporteer en berg uw Festool, Makita, Tanos en vele andere (zie tabel) Systainer-koffers op
  • De Systainer-koffers worden niet meegeleverd.
  • 10 jaar garantie op de constructie

  Let op! In de linker- en rechteronderzijde van de kastinrichting bevindt zich een demonteerbaar hoekstuk t.b.v. obstakel carrosserie. Qua maatvoering wordt er uitgegaan van een enkele cabine met een enkele schuifdeur. Uiteraard is de kast-inrichting toepasbaar op langere en/of hogere modellen.

  Is deze kast-inrichting niet wat u zoekt en zou u graag maatwerk willen? Neem dan contact op met onze klantenservice, telefonisch op +32(0) 38 08 07 27 en via e-mail info@businbedrijf.be.

  Berg en transporteer veilig en overzichtelijk uw Systainer-koffers én al het overige gereedschap op met deze Transportainer bedrijfswageninrichting

  Doel van de Tranportainer bus inrichting

  Wij vinden het belangrijk dat iedere vakman of dienstverlener de laadruimte zo efficiënt mogelijk kan gebruiken. Met de Transportainer bedrijfswageninrichting benut u de laadruimte optimaal. Met deze bus inrichting voor uw Toyota ProAce werkt u tijdbesparend doordat iedere koffer op een eigen lade staat in plaats van gestapeld in de bedrijfswagen. Wat uiteindelijk leidt dat er niet meer op en af gestapeld hoeft te worden om de benodigde koffer mee te nemen.

  Efficiëntie op het hoogte niveau

  De Transportainer is gebaseerd op het Systainer programma, stootvast ABS-kuststof lichtgewicht opbergkisten die zowel koppelbaar als stapelbaar zijn. De Transportainer bedrijfswageninrichting is een flexibel systeem welke vervaardigd is uit een aluminium constructieprofiel. Het voordeel van aluminium is dat het enorme gewichtsbesparing geeft, terwijl de profielvorm toch zorgt voor een stabiele constructie. De laden welke gemonteerd zijn in het frame, zijn uitgevoerd met telescoop-geleidingen met een extra over-lengte. In de laden worden de systainers geplaatst waarin gereedschappen en losse onderdelen overzichtelijk kunnen worden opgeborgen. De laden hebben een extra over-lengte zodat de deksel van de Systainer-koffer in de uitgetrokken lade kan worden geopend.


  Systainer-koffers mogelijkheden
  Festool
  Tanos
  Makita
  Panasonic Tools
  BTI
  Mafell
  Ironside
  Bott
  Menzer
  Tebo
  Berner
  Spax
  Rupes
  Alle merken Euronorm bakken en koffers met de basismaat van 40x30cm

  Voordelen

  Perfect op maat voor jouw bus Perfect op maat voor jouw bus
  Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal. Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal.
  De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd! De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd!
  Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten. Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten.

  Technische specificaties

  Hoogte: 1150 mm
  Diepte: 372 mm
  Breedte: 1364 mm
  Materiaal: Aluminium en kunststof
  Montagezijde: Rechter- of linkerzijde

  Montagehandleiding - Hoe te monteren?

  Terug naar boven