Rearbar Peugeot Expert L3 (Long) 2016+
vanaf 267,- excl. BTW 323,07 incl. BTW
Rearbar Peugeot Expert L3 (Long) 2016+

Rearbar Peugeot Expert L3 (Long) 2016+

 • 1235008.12P5E-peugeot-expert
 • Kies je trekhaak:

  vanaf 267,- excl. BTW 323,07 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  • Rearbar voor uw Peugeot Expert gemaakt van geborsteld RVS
  • Mooie styling van uw bus
  • Sterke contructie met eenvoudige bevestiging
  • Voorkom schades aan uw Peugeot Expert
   • Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

    De rearbar wordt geproduceerd van hoogwaardig roestvrij staal op maat voor uw Peugeot Expert. Door een buisdiameter van 6 mm en een wanddikte van 2 mm is de rearbar bijzonder sterk, veerkrachtig en toch licht van gewicht. De rearbar biedt bescherming tijdens het laden, lossen en inparkeren. Hierdoor voorkomt u roest, krassen en slijtageschade aan uw voertuig. De rearbar sluit naadloos aan op de bumper. De rearbar is te monteren aan uw Peugeot Expert door middel van bestaande bevestigingspunten van het chassis. U hoeft dus zelf geen gaten te boren. Als uw Peugeot Expert uitgerust is met parkeersensoren en/of een trekhaak vormt dit geen probleem voor het monteren van een rearbar. De uiteinden van de buis zijn afgesloten met kunststof doppen. Wij geloven in de kwaliteit van al onze producten en in het bijzonder producten met een TÜV GS certificaat zoals deze sidebars. Het product voldoet aan hoge kwaliteitsstandaarden en onderging meerdere tests.

    In combinatie met sidebars en RSV dakdrager

    Bescherm de waarde van uw Peugeot Expert met rear- en sidebars. De sidebars hebben dezelfde montagehoogte en vormen optisch één functioneel en professioneel geheel. De RSV dakdragers zijn gemaakt van dezelfde materialen en zorgen voor meer plaats in de laadruimte. Door deze combinatie is uw Peugeot Expert voor het echte werk!

    Binnen 90 minuten geïnstalleerd

    De rearbar wordt gemonteerd onder uw Peugeot Expert aan een robuust subframe met vierpuntsbevestiging. Door deze methode hoeft u zelf geen gaten te boren en heeft u toch het voordeel van een maximale schokbestendigheid en veerkracht. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Voordelen

  De rearbars zijn gemaakt van geborsteld RVS en zijn daarmee een mooie styling voor je bus De rearbars zijn gemaakt van geborsteld RVS en zijn daarmee een mooie styling voor je bus
  Het unieke frame zorgt voor een sterke constructie die schokbestendig is Het unieke frame zorgt voor een sterke constructie die schokbestendig is
  Met deze sidebars voorkom je schades aan je bus Met deze sidebars voorkom je schades aan je bus

  Technische specificaties

  Kleur: Grijs
  Diameter: 60 mm
  Dikte: 2 mm
  Terug naar boven