Laadruimte betimmering compleet Peugeot Partner L1 2008-2018
vanaf 436,- excl. BTW 527,56 incl. BTW

Laadruimte betimmering compleet Peugeot Partner L1 2008-2018

 • LAADRUIMTECMPLT4-peugeot-partner
 • Kies je uitvoering:

  vanaf 436,- excl. BTW 527,56 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  • Laadvloer 9 mm, alle wand- en deurpanelen hout bruin (5.5 mm) en montagemateriaal
  • Deurpanelen afhankelijk van type bus en cabine (geen schuifdeurpanelen bij dubbele cabine)
  • Digitaal ingemeten en CNC gefreesd, nauwkeurige pasvorm
  • 100 % FSC gekeurd, duurzaam berkenhout

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  De wandbekleding en deurpanelen bestaan uit 100% FSV gecertificeerd berkenhout met een dikte van 5,5 mm. Het berkenhout is vochtbestendig door de watervaste verlijming, hierdoor zijn de panelen afwasbaar en bestand tegen vetten en oliën. De wandbekleding en deurpanelen zijn op maat gemaakt voor uw Peugeot Partner L1 2008-2018 en bestaan uit meerdere lagen waardoor een optimale sterkte en flexibiliteit gecreëerd wordt. Door deze combinatie zijn de wandbekleding en deurpanelen uiterst duurzaam.

  De laadvloer is op maat gemaakt voor uw Peugeot Partner L1 2008-2018. Het 9 mm dik betonplex is voorzien van een antisliplaag. Hierdoor kan u veilig en comfortabel in- en uitstappen tijdens alle weersomstandigheden. Een vlakke laadvloer zorgt voor een gebruiksvriendelijk en stevig fundament in uw voertuig. Via de voorbereide openingen kunnen sjorogen geplaats worden om werkmateriaal vast te zetten.

  Een must voor uw Peugeot Partner L1 2008-2018

  Creëer een professionele uitstraling en werkomgeving door het installeren van een laadvloer, wandbekleding en deurpanelen. Hierdoor beschermt u uw Peugeot Partner L1 2008-2018 optimaal en voorkomt u deuken en krassen in de carrosserie. Alle onderdelen zijn 100 % op maat gemaakt en passen dus perfect zonder zagen of boren in uw voertuig. De bekleding heeft als bijkomend voordeel dat het de kans op roestvorming voorkomt. Door de installatie van de complete wandbekleding bent u klaar voor het echte werk!

  Binnen 90 minuten geïnstalleerd

  In het betimmering compleet pakket voor de Berlingo zit alles wat je nodig hebt om je bus zelf te betimmeren. De basis is een laadvloer met een dikte van 9mm, gevolgd door alle wand- en deurpanelen voor schuifdeur(en) en achterdeuren in bruin hout. Alle onderdelen zijn digitaal ingemeten en speciaal op maat geproduceerd voor jouw Citroën Berlingo L1 2019+. Het grootste voordeel is dat je niet zelf dagen hoeft te meten en te zagen, of een losse betimmering samen hoeft te stellen. Jouw Berlingo ziet er in een handomdraai professioneel en strak afgewerkt uit.

  Installatie wandbekleding

  De wandkleding krijg u in twee delen, links en rechts, thuis geleverd. Met behulp van voorgeboorde montagepunten kan u de wandbekleding snel en eenvoudig monteren.

  Installatie deurpanelen

  De deurpanelen krijgt u afhankelijk van geen, enkele of dubbele schuifdeur wel of niet geleverd. Met behulp van voorgeboorde montagepunten kan u de wandbekleding snel en eenvoudig monteren.

  Installatie laadvloer

  De laadvloer krijg u in één geheel thuis geleverd. Met behulp van voorgeboorde montagepunten kan u de laadvloer snel en eenvoudig montern.

  Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Voordelen

  Beschermt jouw laadruimte tegen krassen en deuken Beschermt jouw laadruimte tegen krassen en deuken
  Zorgt voor een nette en vlakke wandafwerking van de laadruimte Zorgt voor een nette en vlakke wandafwerking van de laadruimte
  Montage eenvoudig zelf uit te voeren met schroefmachine en kruiskopbitje Montage eenvoudig zelf uit te voeren met schroefmachine en kruiskopbitje
  Inclusief montagemateriaal en handleiding Inclusief montagemateriaal en handleiding
  Perfect op maat voor jouw bus Perfect op maat voor jouw bus

  Montagehandleiding - Hoe te monteren?

  Terug naar boven