Laadvloer 9mm Opel Movano L3, Uitverkoop
95,- excl. BTW 114,95 incl. BTW
Inhoud: 1

Laadvloer 9mm Opel Movano L3, Uitverkoop

 • U02001.N3V5X201-opel-movano
 • Kies je aandrijving:

  Kies je uitvoering:

  Kies je ophanging:

  95,- excl. BTW 114,95 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  • Laadvloer van 9 mm betonplex met antislip laag, donkerbruin
  • Digitaal ingemeten en CNC gefreesd, nauwkeurige pasvorm
  • Montagemateriaal en handleiding inbegrepen
  • Eenvoudig monteren met schroefmachine en inbussleutel 5

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  De laadvloer is op maat gemaakt voor uw Renault Kangoo. Het 9 mm dik betonplex is voorzien van een antisliplaag. Hierdoor kan u veilig en comfortabel in- en uitstappen tijdens alle weersomstandigheden. Een vlakke laadvloer zorgt voor een gebruiksvriendelijk en stevig fundament in uw voertuig. Via de voorbereide openingen kunnen sjorogen geplaats worden om werkmateriaal vast te zetten. Met onze aanvullende wandbescherming maakt u uw Renault Kangoo bulletproof. Wil u toch aluminium eindprofielen? Dan kan u opteren voor onze 12 mm dikke betonxplex laadvloer.

  In combinatie met houten wandbekleding

  Creëer een professionele uitstraling door het installeren van deze laadvloer in combinatie met onze houten wandbekleding. De wandbekleding bestaat uit 100 % FSC gecertificeerd berkenhout met een dikte van 5,5 mm. Het berkenhout is vochtbestendig door de watervaste verlijming, hierdoor zijn de panelen afwasbaar en bestand tegen vetten en oliën. De wandbekleding bestaat uit meerdere lagen waardoor een optimale sterkte en flexibiliteit gecreëerd wordt. Door deze combinatie is de wandbekleding uiterst duurzaam.

  In combinatie met kunststof wandbekleding

  Creëer een professionele uitstraling door het installeren van deze laadvloer in combinatie met onze kunststof wandbekleding. De wandbekleding bestaat uit 100 % polypropyleen kunststof met een dikte van 4,3 mm. De kunststof is vochtbestendig, makkelijk afwasbaar en bestand tegen vetten en oliën. Kunststof is gemiddeld 20 % lichter dan hechthout en een vaak gekozen materiaal als u vaak in contact komt met vloeistoffen. De wandbekleding bestaat uit hoogwaardig polypropyleen waardoor een optimale sterkte en flexibiliteit gecreëerd wordt. De wandbekleding zorgt voor een praktische en vlakke wandafwerking.

  Binnen 30 minuten geïnstalleerd

  De laadvloer krijgt u in één of twee stukken thuis geleverd. Met behulp van voorgeboorde montagepunten kan u de laadvloer snel en eenvoudig monteren. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Technische specificaties

  Montagetijd: 30 minuten
  Dikte: 9 mm

  Montagehandleiding - Hoe te monteren?

  Terug naar boven