Handwas unit met warm water
355,- excl. BTW 429,55 incl. BTW
Inhoud: 1

Handwas unit met warm water

 • HYGREIN1
 • 355,- excl. BTW 429,55 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, ergonomisch in gebruik

  De handwas kit is geproduceerd van hoogwaardig grijs polyetheen kunststof en ontworpen om bestand te zijn tegen ruw gebruik. De handwas kit is de perfecte oplossing voor mensen die onderweg de handen willen wassen met warm of koud water. Het 3,3 liter grootte waterreservoir is goed voor minstens 15 handwasbeurten van 12 seconden met een aangename watertemperatuur van ongeveer 40 graden Celsius. De handwas kit is compleet automatisch en wordt alleen ingeschakeld als de accu volledig opgeladen is. Het systeem is eenvoudig aan te sluiten op de elektriciteitsvoorzieningen van uw voertuig door middel van de meegeleverde 4 mm kabel aan de accupolen. De handwas kit is leverbaar in 12 of 24 volt en kan alleen ingeschakeld worden als de accu volledig opgeladen is en de motor draait. Het drie liter grootte afvalwaterreservoir vangt al het vuil water op waardoor u geen afzonderlijke afvoerpijp nodig heeft.

  Niet 1 maar 2 jaar garantie

  De Tealwash handwas kit voldoet aan de ECE 10 en EEG 72/245 regelgeving en is geproduceerd van high-impact polyetheen kunststof. Door de verkregen certificering en de gebruikte materialen geloven wij in de kwaliteit van dit product en geven wij niet één maar twee jaar garantie.

  Wist u dat..

  Wist u dat meer dan 20 procent van de virale infecties vermeden kan worden door uw handen regelmatig te wassen? En wist u dat meer dan 30 procent van het vuil en bacteriën afgewreven wordt aan het papier of de handdoek? Hierdoor is het noodzakelijk om wegwerp papier te gebruiken na het wassen en geen handdoek. De handwas kit zorgt voor een hygiënischere werkomgeving en minder ziektedagen.

  Snel geïnstalleerd

  De handwas kit krijgt u volledige geassembleerd thuis geleverd inclusief montagekit. De handwas kit is eenvoudig te bevestigen met behulp van de vier meegeleverde schroeven. Wij leggen alles stap voor stap uit in het meegeleverde instructieboekje.

  *Niet geschikt als drinkwatertap

  Technische specificaties

  Montagehandleiding: Ja
  Kleur: Grijs
  Installatie: 12 & 24 volt beide mogelijk
  Breedte: 310 mm
  Hoogte: 370 mm
  Materiaal: Polyetheen
  Terug naar boven