Inklapbare L-BOXX trolley
177,- excl. BTW 214,17 incl. BTW
Inhoud: 1
Inklapbare L-BOXX trolley

Inklapbare L-BOXX trolley

 • TROLLEY1
 • 177,- excl. BTW 214,17 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Levertijd maximaal 4 werkdagen

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, ergonomisch in gebruik

  De inklapbare T-BOXX trolley is geproduceerd van aluminium en daardoor zeer stabiel en tegelijkertijd licht en gemakkelijk te vervoeren. De trolley is ontworpen voor het vervoer van T-BOXX koffers en omvangrijke vracht die door middel van de geïntegreerde riem met snelsluiting in no-time, veilig kunnen worden bevestigd. De aluminium trolley is inklapbaar en kan ruimtebesparend in het voertuig worden opgeborgen. In slechts een paar handelingen is het vervoerssysteem klaar voor gebruik. De trolley is voorzien van twee grote, robuuste rubber wielen. De trolley is belastbaar tot 150 kg en heeft een inklapbaar en uitschuifbaar handvat.

  Nog geen T-BOXX G koffer?

  De T-BOXX G zorgt voor overzicht gedurende uw werkdag. De T-BOXX G is geproduceerd van kunststof en daardoor zeer licht, robuust, slagvast en geschikt voor talrijke doeleinden. Dankzij de rubberen handgreep is de T-BOXX G enorm comfortabel te dragen en door de grote openingshoek van het deksel kan u zonder problemen bij uw materiaal. Door het transparante deksel van polycarbonaat heeft u altijd en overal zicht op uw onderdelen. De T-BOXX G heeft een maximale laadcapaciteit van 10,4 kg. De T-BOXX is extreem licht, duurzaam, handig in gebruik en een onmisbaar hulpmiddel voor elke vakman.

  Verhoogde efficiëntie

  De T-BOXX G komt met 8, 12, 16 of 48 inzetbakjes. De T-BOXX G is flexibel in te richten door afzonderlijke inzetbakjes te verplaatsen, verwijderen of bij te kopen. U heeft altijd een goed overzicht over de voorraad en de kleine onderdelen waardoor u eenvoudig voorraadtekorten kan identificeren en aanvullen. De T-BOXX G verhoogt uw efficiëntie en bespaart u tijd. Alleen maar voordelen!

  Technische specificaties

  Materiaal: Aluminium
  Kleur: Zilver/zwart
  Breedte: 490 mm
  Hoogte: 1090 mm
  Lengte: 490 mm
  Gewicht: 6 kg
  Maximaal draagvolume: 150 kg
  Terug naar boven