Wandbetimmering latten Fiat Talento L1
vanaf 193,- excl. BTW 233,53 incl. BTW
Wandbetimmering latten Fiat Talento L1

Wandbetimmering latten Fiat Talento L1

 • LAT-LAT-335-toyota-talento
 • Kies je uitvoering:

  vanaf 193,- excl. BTW 233,53 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  De lat om lat wandbekleding bestaat uit sterk vurenhout. Het vurenhout heeft een dikte van 19 mm, een hoogte van 93 mm en de lengte is op maat gemaakt voor uw Fiat Talento. Het vurenhout is licht, sterk, elastisch, bijzonder duurzaam en wordt gemonteerd met 4 cm opening waardoor u de mogelijkheid heeft om gereedschap en materiaal snel vast te zetten. De wandbekleding kan geleverd worden als zelfbouwpakket of reeds geïnstalleerd op de aluminium profielen. De wandbekleding wordt geleverd als set met linker- en rechterwandpanelen.

  In combinatie met spanbanden

  Voor het snel en eenvoudig vastzetten van uw kostbaar gereedschap en materiaal kan u gebruik maken van spanbanden. Onze spanband is geproduceerd van hoogwaardig, oranje polyester en heeft een breedte van 25 mm. De spanband is voorzien van twee aluminium haken met een breeksterkte van 1.000 kg. De spanband heeft een sjorcapaciteit van 250 daN en heeft een breeksterkte van 1.200 kg.

  Extra bescherming met schuifdeurpanelen

  De lat om lat wandbekleding beschermt uw zijwanden maar niet de schuifdeur(en). U kan uw Fiat Talento verder beschermen met onze schuifdeurpanelen. De schuifdeurpanelen bestaan uit 100 % FSC gecertificeerd berkenhout met een dikte van 5,5 mm. Het berkenhout is vochtbestendig door de watervaste verlijming, hierdoor zijn de panelen afwasbaar en bestendig tegen vetten en oliën. De achterdeurpanelen zijn op maat gemaakt voor uw Fiat Talento en bestaan uit meerdere lagen waardoor een optimale sterkte en flexibiliteit gecreëerd wordt. Door deze combinatie zijn de achterdeurpanelen uiterst duurzaam.

  Binnen 60 minuten geïnstalleerd

  De wandbekleding krijgt u reeds geïnstalleerd of als zelfbouwpakket thuis geleverd. Met behulp van voorgeboorde montagepunten kunt u de wandbekleding snel en eenvoudig monteren. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.


  Voordelen

  Beschermt jouw laadruimte tegen krassen en deuken Beschermt jouw laadruimte tegen krassen en deuken
  Zorgt voor een nette en vlakke wandafwerking van de laadruimte Zorgt voor een nette en vlakke wandafwerking van de laadruimte
  Montage eenvoudig zelf uit te voeren met schroefmachine en kruiskopbitje Montage eenvoudig zelf uit te voeren met schroefmachine en kruiskopbitje
  Inclusief montagemateriaal en handleiding Inclusief montagemateriaal en handleiding
  Perfect op maat voor jouw bus Perfect op maat voor jouw bus

  Technische specificaties

  Voorgeboord: Ja
  Montagehandleiding: Ja, montagehandleiding inbegrepen
  Installatie: Latten
  Kleur: Lichtbruin
  Materiaal: Vurenhout
  Terug naar boven