Gentili ladderopbergsysteem inclusief steunen
vanaf 1334,- excl. BTW 1614,14 incl. BTW

Gentili ladderopbergsysteem inclusief steunen

 • 01018-A
 • Maak je keuze:

  vanaf 1334,- excl. BTW 1614,14 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, ergonomisch in gebruik

  Met het Gentili ladderopbergsysteem kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Het ladderopbergsysteem geproduceerd van geanodiseerd aluminium is het ideale hulpmiddel voor ergonomisch laden en lossen van ladders. Dankzij het hydraulisch systeem dat uit één centrale demper en twee gasveren bestaat, is het ladderopbergsysteem met minimale fysieke inspanning te bedienen. Met dit systeem kan u maximaal twee ladders vervoeren, ongeachte het type. Het dubbel vergrendelingsysteem zorgt ervoor dat de ladder op zijn plaats blijft tijdens het rijden. Het rubber profiel zorgt dat de ladder stabiel blijft tijdens het rijden en voorkomt ongewenste bewegingen. Dit systeem is ideaal voor wie regelmatig ladders vervoert.

  Veiligheid, onze prioriteit

  Wij geloven in de kwaliteit van al onze producten en in het bijzonder producten met een TÜV GS certificaat zoals dit ladderopbergsysteem. Het product voldoet aan hoge kwaliteitsstandaarden en onderging meerdere tests waaronder de 20g crashtest volgens de ECE R17 norm.

  In combinatie met dakdragers of imperialen

  De opbergkoker is universeel toepasbaar op vrijwel alle dakdragers maar past perfect op één van onze aluminium dakdragers, ALU-TOP imperialen, roestvrijstalen imperialen en ULTI-RACK aluminium imperialen.

  Twee verschillende steunen

  Er zijn twee verschillende steunen speciaal verkrijgbaar voor het ladderopbergsysteem die u kan terugvinden op de afbeeldingen. Steun A is speciaal ontworpen voor onze ALU-TOP aluminium dakdragers en past perfect. Steun B is universeel ontworpen en past op alle andere dakdragers.

  Binnen 45 minuten geïnstalleerd

  U krijgt het Gentili ladderopbergsysteem in één pakket thuis geleverd inclusief montagemateriaal. Het ladderopbergsysteem is eenvoudig te monteren op de bestaande dakdrager met behulp van de montagesteunen. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Technische specificaties

  Kleur: Grijs/oranje/zwart
  Gewicht: 36 kg
  Terug naar boven