Meroni UFO Classic - Beveiligingsslot
vanaf 115,- excl. BTW 139,15 incl. BTW

Meroni UFO Classic - Beveiligingsslot

 • 04003
 • Kies aantal sloten:

  vanaf 115,- excl. BTW 139,15 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Over de Meroni UFO Classic

  • Inclusief 3 sleutels (2 bij een enkel slot)
  • Gegarandeerd & gecertificeerd door TUV / CNPP 
  • Snelle en gratis levering op locatie 
  • Het slot is te gebruiken als Deadlock
  • Geschikt voor elk merk en model bedrijfswagen

  Onmisbare beveiliging voor uw bedrijfswagen

  Hoogwaardige kwaliteit, praktisch in gebruik

  Het Meroni UFO Classic beveiligingsslot is geproduceerd van hoogwaardig roestvrij staal met een hardheid van 52:54 HRC. Het beveiligingsslot is universeel toepasbaar op alle voertuigen met achter- en schuifdeuren. Het beveiligingsslot is uiterst praktisch, robuust en voorzien van een draaibaar slot. Dit is het ideale systeem voor dagelijks, intensief gebruik. De cilinder is ontworpen door Dormakaba, één van de beste Belgische slotenmakers, uitgerust met 8 pinnen en een stofkap. De cilinder is bestand tegen lockpicken, boren en heeft geen openingen waar gereedschap tussen gestoken kan worden. Het slot heeft een bol die lostkomt bij het op slot draaien van het slot. Als u dit liever niet hebt is de Meroni UFO 2 de juiste keuze. Deze blijft volledig bevestigd op het voertuig. De gepatenteerde cilinder is exclusief ontworpen voor Meroni, beschikt over een handige autolock functie en is onmogelijk te dupliceren. Het beveiligingsslot is te gebruiken als Deadlock. Het beveiligingsslot komt met drie buisvormige sleutels met rubbergrip voorzien van één van de 250.000 mogelijke slotcodes.

  Niet 1 maar 5 jaar garantie

  Wij geloven in de kwaliteit van al onze producten en in het bijzonder producten met een EN 1230:2012 certificaat zoals dit beveiligingsslot. Het product voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaarden en onderging meerdere test. Omwille van de kwaliteit van dit product en het behaalde certificaat geven wij niet één maar vijf jaar garantie op fabricagefouten waardoor u zorgeloos kan genieten van het beveiligingsslot.

  Slamlock

  Een slamlock veiligheidsslot vergrendelt automatisch als de deur dicht valt. De deur kan daarna ontgrendeld worden met een sleutel. Het doel van dit type slot is om extra beveiliging te bieden aan personen die vaak in en uit hun bestelwagen moeten.

  Deadlock

  Een deadlock veiligheidsslot vergrendelt alleen wanneer u handmatig de sleutel in het slot steekt en deze ‘op slot’ draait. Het doel van dit type slot is om ’s nachts en op onveilige plekken extra beveiliging te bieden.

  Installatie

  Het beveiligingsslot kan u prima zelf installeren op alle voertuigen met schuif- en/of achterdeuren. De installatie is snel en effectief door middel van de meegeleverde montagekit. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Extra sleutels bijbestellen tijdens de bestelling en achteraf is mogelijk.

  Voordelen

  Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap
  Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot
  Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd
  Gratis en snelle verzending Gratis en snelle verzending

  Technische specificaties

  Kleur: Grijs
  Overig: Deadlock
  Materiaal: HRC 52:54 roestvrij staal

  Montagehandleiding - Hoe te monteren?

  Terug naar boven