Saturn EVO beveiligingsslot (1, 2 of 3 stuks)
vanaf 120,- excl. BTW 145,20 incl. BTW
Saturn_EVO_Deurslot

Saturn EVO beveiligingsslot (1, 2 of 3 stuks)

 • 04027
 • Kies je aantal sloten:

  vanaf 120,- excl. BTW 145,20 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  • CNPP & TÜV Gecertificeerd
  • Duurzaam massief roestvrijstaal
  • Snelle en eenvoudige montage 
  • Inclusief 2 sleutels
  • Universeel beveiligingsslot voor alle deuren
  • Snelle en gratis levering op locatie 
  • Te gebruiken als deadlock

  Saturn EVO beveiligingssloten

  BusinBedrijf weet hoe belangrijk uw bus is. Hiermee hebben wij het niet alleen over een goed werkende bus, maar naast een goed werkende, goed ingerichte bus en goed materiaal is ook de beveiliging van uw bus en deze materialen noodzakelijk. Op jaarbasis wordt er in Nederland al in duizenden bedrijfswagen ingebroken. Dit kost niet alleen veel geld, maar ook kost het tijd die jij er als eigenaar aan kwijt bent. Om dit bij uw bus te voorkomen, hebben wij ons assortiment ingericht met de beste beveiligingssloten voor als de deuren van uw bus om deze volledig te beveiligen tegen inbraak en diefstal.

  Beveiliging

  De Saturn EVO beveiligingssloten zijn met de CNPP & TÜV Certificeringen geschikt om iedere bus te beveiligen tegen inbraak. Deze certificeringen geven aan dat de sloten door de verzekeraar worden erkend. Dit is mede doordat de Saturn EVO is getest op 56.000 sluitcyclussen. De Saturn EVO is gemaakt van massief RVS en beschikt over een anti-inbraak kern dat bestand is tegen het uitboren van het slot. Verder zijn alle openingen van het slot volledig afgedekt tegen inbraak gereedschap. 

  Plaatsen

  De sloten zijn door middel van de meegeleverde boortekening eenvoudig te monteren op de deuren van uw bus. Met een inbussleutel heeft 8 de Saturn EVO snel gemonteerd op de deuren. Met het overige montage materiaal zorg je ervoor dat het slot altijd goed passend aansluit. de rubberen bescherming zorgt ervoor dat de bus niet onnodige beschadiging oploopt. De koppen van de sloten zitten ten alle tijden vast aan de deur. Dit zorgt voor een eenvoudige manier van openen en sluiten van de deuren. 

  Deadlock

  Een deadlock veiligheidsslot vergrendelt alleen wanneer u handmatig de sleutel in het slot steekt en deze ‘op slot’ draait. Het doel van dit type slot is om ’s nachts en op onveilige plekken extra beveiliging te bieden.

  Universeel

  De Saturn EVO beveiligingssloten zijn universeel toepasbaar op alle bedrijfswagens. U kunt deze sloten gebruiken voor zowel de schuif- als achterdeuren van iedere bus. 

  Voordelen

  Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap
  Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot
  Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd
  Gratis en snelle verzending Gratis en snelle verzending

  Technische specificaties

  Overig: Deadlock
  Terug naar boven