Dakventilator RVS | Windaandrijving
120,- excl. BTW 145,20 incl. BTW

Dakventilator RVS | Windaandrijving

 • 08004
 • Kies je kleur:

  120,- excl. BTW 145,20 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

  De dakventilator is geproduceerd van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een aerodynamisch design. De toe- en afvoer van lucht is afhankelijk van de weersinvloeden en de snelheid van het voertuig. De dakventilator heeft een diameter van 226 mm en is voor de veiligheid voorzien van een afdekrooster. De dakventilator is eenvoudig te monteren en indien gewenst afsluitbaar. Goede ventilatie is van groot belang in elk voertuig.

  In combinatie met vloerventilatie

  De vloerventilator is geproduceerd van gegalvaniseerd staal. De toe- en afvoer van lucht is afhankelijk van de weersinvloeden en de snelheid van het voertuig. De vloerventilator heeft een diameter van 100 mm en is voor de veiligheid voorzien van een afdekrooster. De vloerventilator is een goede basis om het laadruim te ontluchten. Voor een optimale doorstroom combineert u de dakventilatie best met één van onze natuurlijke vloerventilatoren.

  U wil meer comfort?

  Als u meer controle wil over de hoeveelheid lucht die aan- of afgevoerd wordt in het laadruim kan u kiezen uit één van onze elektrische dakventilatoren. In tegenstelling tot de natuurlijke dakventilatie kan u bij de elektrische dak ventilatoren bepalen of u lucht wil aan- of afzuigen en verschillende snelheden instellen met een maximum van 850 m³ lucht per uur. Hierdoor heeft u dus meer comfort en controle over de luchttoevoer in het laadruim.

  Binnen 150 minuten geïnstalleerd

  U krijgt de dakventilator in één pakket thuis geleverd inclusief montagemateriaal. De dakventilator is eenvoudig te monteren op de bestaande dak. Wij leggen alles stap voor stap uit in het meegeleverde instructieboekje.

  Voordelen

  Voorkom nare geurtjes en hitte Voorkom nare geurtjes en hitte

  Technische specificaties

  Montagehandleiding: Ja
  Accessoires inbegrepen: Ja
  Kleur: Zwart
  Diameter: 145 mm
  Montage set: Ja
  Materiaal: Kunststoff
  Overig: Mechanisch
  Breedte: 226 mm
  Hoogte: 102 mm
  Terug naar boven