Laadruimte verlichting LED strip
44,- excl. BTW 53,24 incl. BTW
Inhoud: 1
laadruimte-verlichting-led-bedrijfswagens

Laadruimte verlichting LED strip

 • 15036
 • 44,- excl. BTW 53,24 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving


  Eigenschappen

  Type lamp LED
  Aantal lampen 16
  Kleur lamp Wit
  Lengte 345 mm
  Breedte 34 mm
  Hoogte 12,6 mm
  Garantie 5 jaar
  Voltage 12 - 24 V
  IP certificaat IP67
  Watt 8 W
  Lens kleur Wit

  Let op: dit product mag alleen op de openbare weg gebruikt worden wanneer u hier autorisatie voor hebt.

  Hoogwaardige kwaliteit, praktisch in gebruik

  De interieur laadruimteverlichting bestaat uit kwalitatief hoogwaardig wit kunststof en is minimalistisch afgewerkt. De laadruimteverlichting is voorzien van 16 witte LEDS met elk een vermogen van 0,5 watt. De laadruimteverlichting beschikt in totaal over 8 watt vermogen en heeft een lichtopbrengst van 270 lumen. De verlichting kan aangesloten worden via de twee meter lange montagekabel op het centrale verlichting circuit van 12-24 volt in uw voertuig. Door gebruik te maken van een matte fresnellens verkrijgt de LED lamp een hoge lichtopbrengst en egale lichtverdeling. Voor een optimale zichtbaarheid in de laadruimte raden wij aan minstens twee verlichtingselementen, één links en één rechts, te installeren.

  Niet 1 maar 5 jaar garantie

  De interieur laadruimteverlicht heeft een IP67 certificaat en is dus 100 % beschermt tegen stofdeeltjes en kan maximaal 30 minuten op één meter diepte ondergedompeld worden. Omwille van de kwaliteit van dit product en de behaalde certificaten geven wij niet één maar vijf jaar garantie!

  In combinatie met LED exterieur verlichting

  De high performance LED werklamp bestaat uit kwalitatief hoogwaardig zwart kunststof en is minimalistisch afgewerkt. De werklamp is compact, robuust, en heeft een lengte van 15,2 cm. De werklamp is uitgerust met 6 witte LEDS van 3 watt en heeft een lichtopbrengst van 1.440 lumen. De werklamp heeft een laag stroomverbruik, een maximum vermogen van 18 watt en is eenvoudig aan te sluiten op het 9-32 volt circuit. De LED werklamp heeft een IP67 certificaat en is dus ook bestand tegen waterindringing door onderdompeling en volledig beschermt tegen stof.

  Eenvoudig te installeren

  De LED interieurverlichting is snel en eenvoudig te installeren op het 12-24 volt circuit van uw voertuig met de twee meter lange montagekabel. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Terug naar boven