Schakelaar werklamp - Groen
10,- excl. BTW 12,10 incl. BTW
Inhoud: 1

Schakelaar werklamp - Groen

 • 15041
 • 10,- excl. BTW 12,10 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijs

  Deze universele aan/uit schakelaar is voorzien van een verlicht ‘werklamp’ symbool en is eenvoudig te installeren in uw voertuig. De schakelaar is voorzien van een rode LED indicator en licht op wanneer deze is ingeschakeld. De schakelaar kan door de beperkte afmetingen op iedere gewenste plek geïnstalleerd en aangesloten worden op het 12 volt circuit van uw voertuig.

  Schakelaar met symbool

  Wenst u meerdere schakelaars te installeren zonder symbool? Neem dan één of meerdere universele schakelaars met een rode LED indicator.

  In combinatie met LED werklamp

  De high performance LED werklamp bestaat uit kwalitatief hoogwaardig zwart kunststof en is minimalistisch afgewerkt. De werklamp is compact, robuust, en heeft een lengte van 15,20 centimeter. De werklamp is uitgerust met 6 witte LEDS van 3 watt en heeft een totale lichtopbrengst van 1 440 lumen. De werklamp heeft een laag stroomverbruik, een maximum vermogen van 18 watt en is eenvoudig aan te sluiten op het 9-32 volt circuit. De LED werklamp heeft een IP67 certificaat en is dus bestand tegen waterindringing door onderdompeling en volledig beschermt tegen stof. Deze LED werklamp is perfect te combineren met de universele werklamp schakelaar.

  Technische specificaties

  Materiaal: Kunststof
  Kleur: Zwart
  Diameter: 20,2 mm
  Maximaal draagvolume: 20 A
  Terug naar boven