Tussenwand met ruit Volkswagen Transporter
390 excl. BTW 471.9 incl. BTW
Inhoud: 1

Tussenwand met ruit Volkswagen Transporter

 • 02022.V3T-volkswagen-transporter
 • Kies je uitvoering:

  390 excl. BTW 471.9 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  Het tussenschot is op maat gemaakt voor uw Volkswagen Transporter uit hoogwaardig polyester. Het tussenschot is zo ontworpen dat de originele stoelpositie behouden blijft. De extra diepte in het tussenschot geeft u meer zitcomfort en de bekleding aan de cabinezijde zorgt voor extra geluidsreducering. Het product voldoet aan alle wettelijke eisen en verkrijgt hierdoor de CE-markering.

  Optimale bescherming en comfort

  Door het installeren van een tussenschot verhoogt u de veiligheid van uzelf en die van uw bijrijder. Het tussenschot is voorzien van een ruit en geluidsisolerende bekleding aan de cabinezijde. Door uw Volkswagen Transporter uit te rusten met een tussenschot creëert u twee afzonderlijke compartimenten, hierdoor is de temperatuur in de cabine sneller en beter te regelen en voorkomt het tussenschot dat materiaal en gereedschap in de cabine terecht komt.

  Binnen 120 minuten geïnstalleerd

  Het tussenschot krijgt u in één stuk thuis geleverd. Met behulp van voorgeboorde montagepunten kan u het tussenschot snel en eenvoudig bevestigen met de meegeleverde plaatschroeven. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Technische specificaties

  Model: Met ruit
  Terug naar boven