Raamrooster Iveco Daily tot 2014
vanaf 123,- excl. BTW 148,83 incl. BTW
Raamrooster Iveco Daily tot 2014

Raamrooster Iveco Daily tot 2014

 • 04001.I2D01-iveco-daily
 • Kies je raamrooster:

  vanaf 123,- excl. BTW 148,83 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Raamrooster

  • Voorkomt inbraak in de laadruimte van uw bus
  • Snelle en eenvoudige montage van de raamroosters
  • Snelle en gratis levering
  • 100% pasvorm, op maat gemaakt.
  • Beschermende foamlaag

  Beschrijving Raamroosters Iveco Daily

  Naast het beschermen van de buitenkant van uw bus, is het beveiligen van de inhoud van uw bus ook belangrijk. Bedrijfswagens zijn niet alleen inbraakgevoelig, maar bevatten vaak ook een kostbare inhoud. Het zijn relatief eenvoudige doelwitten voor inbrekers. Om inbraak en de vaak hoge kosten die hieruit voortkomen te voorkomen, adviseren wij om uw bus te beveiligen met de raamrooster van BusinBedrijf.

  Beveiliging

  Deze stalen raamroosters beschermen uw Iveco Daily tegen inbraak en schades door schuivend materiaal in de laadruimte. De roosters zijn voorzien van een zwarte coating en hebben grote gaten zodat het er voldoende zich is om de ramen te blijven gebruiken. Daarbij zijn de anti-inbraak raamroosters afgewerkt met zachte foamlaag om de randen. Dit voorkomt beschadiging en isoleert geluid. 

  Varianten

  Omdat iedere bus anders is, heeft BusinBedrijf ook voor uw Iveco Daily passende raamroosters. Hierbij wordt ook rekening gehouden met schuif- en achterdeuren en eventuele ruitenwissers op de achterramen. Wil jij graag de volledige bus optimaal beveiligd hebben tegen inbraak, dan adviseren wij u om ook gebruikt te maken van één van de volgende beveiligingssloten van BusinBedrijf.

  Montage

  De raamroosters zijn op maat gemaakt voor de Iveco Daily. Voor het monteren van de anti-inbraak raamroosters tekent u eerst de montagepunten af, waarna er enkele gaten worden voorgeboord. Met de bijgeleverde schroeven kunt u ze snel en eenvoudig monteren. De volledige montage handleiding vind u onder het tabje ‘Montage handleiding’


  Tip: Maak voor montage de ramen eerst goed schoon, achteraf is dit een stuk moeilijker.

  Voordelen

  Montage eenvoudig zelf uit te voeren Montage eenvoudig zelf uit te voeren
  100% pasvorm, op maat gemaakte raamroosters 100% pasvorm, op maat gemaakte raamroosters
  Voorkom inbraak via het raam met deze sterke raamroosters Voorkom inbraak via het raam met deze sterke raamroosters
  Voorkom schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het raamrooster Voorkom schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het raamrooster
  Terug naar boven