Raamroosters Mercedes Vito 2004-2014
vanaf 108,- excl. BTW 130,68 incl. BTW
Raamroosters Mercedes Vito 2004-2014

Raamroosters Mercedes Vito 2004-2014

 • 04001.M2V-mercedes-vito
 • Kies je raamrooster:

  vanaf 108,- excl. BTW 130,68 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  • Voorkomt inbraak in de laadruimte van uw bus
  • Snelle en eenvoudige montage van de raamroosters
  • Snelle en gratis levering
  • 100% pasvorm, op maat gemaakt
  • Beschermende foamlaag

  Beveilig uw lading

  Raamroosters zijn essentieel voor het beschermen van uw ramen tegen inbraak en schade veroorzaakt door losliggend gereedschap of materiaal. Beveilig uw Mercedes Vito 2004-2014 met zwarte stalen raamroosters afgewerkt met een beschermende foamlaag om inbrekers preventief af te schrikken. Voorkom schade door losliggend gereedschap of materiaal met behoud van vrij zicht. De zachte foamlaag heeft geluidsisolerende eigenschappen en geeft het geheel een luxueuze uitstraling. Bescherm de kostbare inhoud van uw voertuig met één of meerdere van onze op maat gemaakte raamroosters. Bij het ontwerp van de raamroosters is rekening gehouden met eventuele ruitenwissers op de achterramen. U heeft keuze uit raamroosters voor de achterklep, de rechterschuifdeur of een combinatie van beide.

  Til uw bescherming naar het hoogste niveau

  Bescherm uw Mercedes Vito 2004-2014 optimaal met raamroosters in combinatie met één van onze beveiligingssloten van Gatelock, Meroni of Saturn voor uw achterklep en schuifdeur. Het Meroni UFO³ beveiligingsslot is geproduceerd van hoogwaardig roestvrij staal met een hardheid van 52:54 HRC. Het beveiligingsslot is universeel toepasbaar op alle voertuigen met achter- en schuifdeuren. Het beveiligingsslot is uiterst praktisch, robuust en voorzien van een draaibaar slot. Dit is het ideale systeem voor dagelijks, intensief gebruik. De cilinder is ontworpen door Dormakaba, één van de beste Belgische slotenmakers, uitgerust met 23 pinnen en een stofkap. Het beveiligingsslot is te gebruiken als Slam- of Deadlock*. Het beveiligingsslot komt met drie buisvormige sleutels met rubbergrip voorzien van één van de 250.000 mogelijke slotcodes.

  Geïnstalleerd binnen 30 minuten

  De raamroosters zijn op maat gemaakt van uw Mercedes Vito 2004-2014 en zijn snel en eenvoudig te monteren met behulp van de voorgeboorde montagepunten. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Voordelen

  Montage eenvoudig zelf uit te voeren Montage eenvoudig zelf uit te voeren
  100% pasvorm, op maat gemaakte raamroosters 100% pasvorm, op maat gemaakte raamroosters
  Voorkom inbraak via het raam met deze sterke raamroosters Voorkom inbraak via het raam met deze sterke raamroosters
  Voorkom schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het raamrooster Voorkom schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het raamrooster

  Technische specificaties

  Materiaal: Staal
  Kleur: Zwart
  Terug naar boven