Tussenschot zonder ruit Renault Kangoo
388,- excl. BTW 469,48 incl. BTW
Inhoud: 1
Tussenschot zonder ruit Renault Kangoo

Tussenschot zonder ruit Renault Kangoo

 • R3.K111.2-renault-kangoo
 • 388,- excl. BTW 469,48 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Levertijd maximaal 8 werkdagen

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  Het tussenschot is op maat gemaakt voor uw Renault Kangoo uit hoogwaardig polyester. Het tussenschot is zo ontworpen dat de originele stoelpositie behouden blijft. De extra diepte in het tussenschot geeft u meer zitcomfort en de bekleding aan de cabinezijde zorgt voor extra geluidsreducering. Het product voldoet aan alle wettelijke eisen en verkrijgt hierdoor de CE-markering.

  Optimale bescherming en comfort

  Door het installeren van een tussenschot verhoogt u de veiligheid van uzelf en die van uw bijrijder. Het tussenschot is voorzien van geluidsisolerende bekleding aan de cabinezijde. Door uw Renault Kangoo uit te rusten met een tussenschot creëert u twee afzonderlijke compartimenten, hierdoor is de temperatuur in de cabine sneller en beter te regelen en voorkomt het tussenschot dat materiaal en gereedschap in de cabine terecht komt.

  Binnen 120 minuten geïnstalleerd

  Het tussenschot krijgt u in één stuk thuis geleverd. Met behulp van voorgeboorde montagepunten kan u het tussenschot snel en eenvoudig bevestigen met de meegeleverde plaatschroeven. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Technische specificaties

  Model: Zonder ruit

  Montagehandleiding - Hoe te monteren?

  Terug naar boven