Bedrijfswageninrichting Volkswagen Crafter L2, L3 & L4 (2006-2016) - Standaard links
1375,- excl. BTW 1663,75 incl. BTW
Inhoud: 1

Bedrijfswageninrichting Volkswagen Crafter L2, L3 & L4 (2006-2016) - Standaard links

  • crafter2006GL01
  • 1375,- excl. BTW 1663,75 incl. BTW
    Inhoud: 1

    test

    Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

    • Gratis levering
    • 100 dagen bedenktijd
    • Klanttevredenheid 4.6 / 5
    • 180 jaar branche ervaring

    Beschrijving

      De eigenschappen van de Van Solutions inrichting

    • Bedrijfswageninrichting passend voor uw Volkswagen Crafter 2006-2016 uit een combinatie van aluminium en staal
    • Geassembleerd geleverd incl. gratis montageset
    • Gratis verzending
    • Vijf jaar garantie op deze inrichting
    • Uit voorraad leverbaar

    Richt uw Volkswagen Crafter efficiënt in met deze Van Solutions inrichting

    Hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijs

    De bedrijfswageninrichting bestaat uit een combinatie van aluminium en roestvrij staal. Door deze combinatie biedt de bedrijfswageninrichting een ideale prijs-kwaliteit-gewichtsverhouding voor uw Volkswagen Crafter 2006-2016. De bedrijfswageninrichting maakt het mogelijk om uw materiaal overzichtelijk op te bergen, voorraad tekorten eenvoudig te identificeren en uw werkprocessen efficiënter te laten verlopen.

    Niet 1 maar 5 jaar garantie

    Wij geloven in de kwaliteit van al onze producten en in het bijzonder producten met een TÜV GS-certificaat zoals deze bedrijfswageninrichting. Het product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en onderging meerdere tests met succes. Wij leveren deze bedrijfswageninrichting met 4 extra jaar garantie waardoor u zorgeloos kan genieten van een kwalitatief en duurzaam product.

    Verplicht met 9 of 12 millimeter laadvloer

    U kan dit product alleen monteren in combinatie met een 9 of 12 millimeter laadvloer omdat de bedrijfswageninrichting gemonteerd moet worden op een vlakke ondergrond. Beide laadvloeren zijn geproduceerd van dik betonplex en voorzien van een hoogwaardige antisliplaag. Hierdoor kan u veilig en comfortabel in- en uitstappen tijdens alle weersomstandigheden. Een vlakke laadvloer zorgt voor een gebruiksvriendelijk en stevig fundament in uw voertuig. Via de voorbereide openingen kunnen sjorogen geplaats worden om werkmateriaal vast te zetten.

    Binnen 60 minuten geïnstalleerd

    De bedrijfswageninrichting krijgt u volledig geassembleerd thuis geleverd inclusief montage gereedschap. Met behulp van de beugels kunt u de kast bevestigen aan de vloer en zijwand van uw voertuig. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

    Voordelen

    Perfect op maat voor jouw bus Perfect op maat voor jouw bus
    Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal. Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal.
    De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd! De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd!
    Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten. Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten.

    Technische specificaties

    Montagehandleiding: Ja
    Model: Linkerzijde
    Brand: Van Solutions
    Installatie: Voor geassembleerd
    Diepte: 360 mm
    Hoogte: 1435 mm
    Gewicht: 74.4 kg
    Breedte: 2535 mm
    Materiaal: Aluminium en staal
    Montage set: Ja
    Terug naar boven