Trekhaakslot - Carbolt 100
129,- excl. BTW 156,09 incl. BTW
Inhoud: 1
Trekhaakslot Carbolt 100 - BusinBedrijf

Trekhaakslot - Carbolt 100

 • CARBOLT100
 • 129,- excl. BTW 156,09 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, praktisch in gebruik

  Het trekhaakslot van Carbolt staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. De Carbolt 100 is elektrolytisch verzonken en voorzien van een poedercoating om corrosie tegen te gaan. Het trekhaakslot is universeel toepasbaar op alle bestelwagens met trekhaak. Hierdoor is uw laadruimte zonder boren of ingewikkelde installatie voorzien van optimale beveiliging. De rode poedercoating werkt als visueel preventief afschrikmiddel. Beveilig uw bedrijfswagen op betrouwbare wijze met een betaalbaar product en voorkom diefstal van uw kostbare bezittingen.

  Verhoog uw veiligheid met raamroosters

  Raamroosters zijn essentieel voor het beschermen van uw ramen tegen inbraak. Beveilig uw voertuig met zwarte stalen raamroosters afgewerkt met een beschermende foamlaag om inbrekers preventief af te schrikken. Voorkom schade door losliggend gereedschap of materiaal met behoud van vrij zicht. De zachte foamlaag heeft geluidsisolerende eigenschappen en geeft het geheel een luxueuze uitstraling.

  Eenvoudige installatie

  Iedereen kan eenvoudig het trekhaakslot van Carbolt installeren. U schuift het slot over de trekhaak en drukt het vast. Daarna draait u het slot vast met de sleutel. De Carbolt 100 is klaar om uw laadruimte en inhoud te beveiligen!

  Technische specificaties

  Montagehandleiding: Ja
  Aantal sleutels: 2
  Materiaal: Staal
  Kleur: Rood
  Gewicht: 4,6 kg
  Montagetijd: 1 minuut
  Terug naar boven