Gatelock - Beveiligingsslot
vanaf 210,- excl. BTW 254,10 incl. BTW

Gatelock - Beveiligingsslot

 • 400611
 • Kies je uitvoering:

  Kies je aantal sloten:

  vanaf 210,- excl. BTW 254,10 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.6 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Over de Gatelock

  • Hoogste beveiligingsgraad met CNPP / Sold Secure Certificering
  • Inclusief drie sleutels 
  • Universeel beveiligingsslot
  • Ongrijpbaar voor inbraak gereedschap
  • Verkrijgbaar in Slam/-Deadlock 
  • Gratis en snelle verzending

  Onmisbare beveiliging voor uw bedrijfswagen

  Beveiliging van de hoogste graad

  De Gatelock voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen en is CNPP en Sold Sercure gecertificeerd. Door gebruik van massieve materialen is het veiligheidsslot duurzaam en werkt het bovendien als visueel afschrikmiddel. De rechthoekige stalen behuizing zorgt voor een maximale sterkte en taaiheid. De stalen behuizing beschermt de interne componenten, voorkomt inbraak en heeft een visueel afschrikkende werking. Het buitenste deel wordt doormiddel van vier bouten op de deur gemonteerd. De bouten gaan door de deur heen en zijn vastgedraaid op een bevestigingsplaat van 5 mm dik. Het roestvrij staal slot met complexe geometrie zorgt voor uitstekende bescherming tegen inbraakpogingen. Het slot is onder ander bestand tegen zagen en boren en de meeste inbraakgereedschappen. Het cilinderslot krijgt u met drie gedupliceerde sleutels en een eigendomsbewijs geleverd. Met het eigendomsbewijs kan u in geval van verlies extra sleutels laten bijmaken. De cilinder is gecertificeerd op het hoogste niveau van veiligheid volgens de Europese normen. Het slot heeft meer dan 1.000.000 sleutelcombinaties en door de cilindrische vorm van de sleutels zijn deze eenvoudig in en uit het slot te halen. Het slot is voorzien van een nood openingsmechanisme dat u van binnenuit kan gebruiken. De kunststofbeschermkap voorkomt dat vreemde objecten het sleutelgat kunnen binnendringen. Het is een universeel slot dat op zowel achter- en zijdeuren kan gemonteerd worden.

  Eén, twee of drie sloten

  Wilt u één of meerdere deuren beveiligingen met een veiligheidsslot dan doet u voordeel met de aankoop van twee of drie stuks. De twee en driedelige sets worden geleverd met gedupliceerde sleutels die passen op elk afzonderlijk slot.

  Slamlock

  Een slamlock veiligheidsslot vergrendelt automatisch als de deur dicht valt. De deur kan daarna ontgrendeld worden met een sleutel. Het doel van dit type slot is om extra beveiliging te bieden aan personen die vaak in en uit hun bestelwagen moeten.

  Deadlock

  Een deadlock veiligheidsslot vergrendelt alleen wanneer u handmatig de sleutel in het slot steekt en deze ‘op slot’ draait. Het doel van dit type slot is om ’s nachts en op onveilige plekken extra beveiliging te bieden.

  Binnen 30-60 minuten geïnstalleerd per slot

  Het veiligheidsslot kan u installeren in ± 30 tot 60 minuten op alle voertuigen met schuif-en/of achterdeuren. Wij leggen alle stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Extra sleutels bijbestellen tijdens de bestelling en achteraf is mogelijk. Deze zijn €50 per stuk.

  Voordelen

  Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap
  Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot
  Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd
  Gratis en snelle verzending Gratis en snelle verzending

  Technische specificaties

  Kleur: Grijs
  Overig: Slamlock / Deadlock
  Accessoires inbegrepen: Ja
  Gewicht: 1470 gr
  Materiaal: Roestvrij staal
  Montage set: Inbegrepen
  Montagehandleiding: Inbegrepen
  Montagetijd: 30 - 60 minuten per slot
  Brand: Gatelock
  Terug naar boven