Verzenden

Verzendkosten

BusinBedrijf werkt samen met DPD, Dynalogic en TransMisson voor het efficiënt en kosteloos verzenden van uw bestelling. Indien onze transporteurs er niet in slagen het pakket te bezorgen op de vooropgestelde datum, komen zij de eerstvolgende werkdag nogmaals langs.

Dynalogic   DPD   transmission-300x300b2Jizmp5PruXc

Kan ik het pakket laten bezorgen bij buren?

Voor het ontvangen van het pakket vereisen wij uw persoonlijke handtekening. Hierdoor kan het pakket niet afgegeven worden bij buren. Indien u dit toch wenst te doen neemt u contact op met onze klantendienst via het nummer +31416 456 050.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Van maandag tot vrijdag zijn wij elke dag op kantoor aanwezig van 8.30 tot 17.00 uur. Kondig uw bezoek aan via het nummer +31416 456 050 dan zorgen wij er voor dat uw bestelling klaar ligt. 

Kan ik mijn bestelling laten bezorgen bij één van de partners?

U kan kosteloos uw bestelling laten bezorgen bij één van onze partners. Via deze link vindt u ons netwerk aan partners en bijhorende openingsuren.

Bezorgen jullie ook zaterdag?

Bestellingen worden bezorgd van maandag tot vrijdag.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Wat nu?

1.         Controleer de leveringstermijn verkregen op uw bestelbevestiging via mail.

2.         Log in op uw account van BusinBedrijf.

3.         Controleer de status van uw bestelling.

4.         Ziet u de status Verzondendan ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag.

5.         Als de leveringstermijn plus één werkdag verstreken is, contacteer dan onze klantendienst via het nummer +31416456050

Wat is de leveringstermijn van mijn bestelling?

Artikelen verkocht onder de voorwaarden ‘Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd/bezorgd’ worden de volgende werkdag bezorgd.

Artikelen die niet verkocht worden onder bovenstaande voorwaarden hebben elk een specifieke leveringstermijn. Wanneer uw bestelling compleet is verzenden wij deze in zijn geheel. Wilt u artikelen die voorradig zijn eerder ontvangen? Aarzel niet en contacteer onze klantendienst via het nummer +31416 456 050